Kennis door, voor en over nieuwkomers

Kennis door, voor en over nieuwkomers

Search
Close this search box.

Social Enterprise World Forum 2023

Meer dan 3000 deelnemers uit 100+ landen, vele interessante sprekers in 50+ sessies en verschillende events op het Social Enterprise World Forum; dit jaar in Amsterdam!

SEWF23 in Amsterdam

Het Social Enterprise World Forum is de kans voor sociale ondernemingen en sociale ondernemers om in contact te komen met meer dan 3000 deelnemers uit meer dan 100 landen; van leiders van sociale ondernemingen tot filantropen, beleidsmakers en meer, terwijl ze deel uitmaken van ’s werelds grootste gesprek over sociale ondernemingen.

SEWF23 biedt inspirerende panels, interactieve discussies, masterclasses en netwerken. Deelnemers kunnen zowel fysiek als online meedoen, op locatie zijn er randevenementen en rondleidingen voor sociale ondernemingen.

Renee Frissen moderator panel migratie

Op donderdag 12 oktober is Renee Frissen van Open Embassy moderator bij een panel over migratie. Ze gaat in gesprek met Naz Kawan van 2050 Factory (NL), Innocent Tshilombo van Kakuma Ventures (Kenya) en Mozamel Aman van StartSteps en Startupistan (Germany) over het thema: Migration, entrepreneurial solutions for bettter lives and livelihoods. 

Met elkaar verkent het panel o.a.:

  • De brede variatie aan social enterprises die zich inzetten voor migranten en mensen die vluchten.
  • Best practices en hoe deze te vertalen zijn naar verschillende landen en situaties.
  • Mogelijke oplossingen (incl. tech/AI) en de rol van social enterprises en de social enterprise beweging op verschillende niveaus.

Het publiek kan vragen stellen in de Q&A via app/tablet. De kans om antwoorden te krijgen op je meest prangende #socialenterprise-vragen over migratie!

Sprekers

SEWF23 sprekers

Programma

Events SEWF23

Deel dit bericht

LinkedIn
Facebook
X
WhatsApp
Email

Categorieën

Weggever

Hier komt ruimte voor tekst voor de weggever. Maak het aantrekkelijk dat ze hier iets aan willen vragen!

Gerelateerde berichten

We spraken met een expertgroep over het hoofdlijnenakkoord en hun zorg over de invloed op hun leven, integratie en de Nederlandse samenleving….

Met veel plezier vieren we de livegang van onze nieuwe site! Deze geeft een helder, levendig beeld van wie we zijn en wat we allemaal…

Onlangs, tijdens een expertpoolbijeenkomst in een van de gemeenten in Nederland, kwam er een man naar ons toe met een verzoek: “Mijn dochter is geboren,…

Afdeling Buitengewone Zaken en OpenEmbassy gaan samen met gemeenten een aanpak ontwikkelen voor de huisvesting van nieuwkomers. Het project ‘De sociale steen‘ is een samenkomst…

Search
Close this search box.

Gratis weggever!

Laat je naam en e-mailadres achter en ontvang de gratis weggever.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*