Vacature_Stagiaire_Platform

VACATURE: Stage Platform Nieuwkomers & Werk

We zijn op zoek naar een stagiair(e) Platform Nieuwkomers & Werk om ons team te komen versterken  (36 uur, liefst per direct – in overleg later ook mogelijk).

Over de rol

Als stagiair(e) Nieuwkomers & Werk is jouw primaire taak om de projectcoördinator te ondersteunen bij de dagelijkse taken die komen kijken bij het runnen van het Platform. Net als de werkzaamheden van het Platform, zijn jouw taken divers. Je checkt maandelijks in met de deelnemende projecten om te leren van hun ervaringen in de praktijk. Je zorgt dat kennis die we opdoen effectief en nauwkeurig bijgehouden wordt en kennis actief gedeeld wordt. Je helpt de projectcoördinator bij de organisatie van thema- en kennisbijeenkomsten en daarnaast ben je een kei in snel dingen uitzoeken en in het communiceren en het rapporteren van gegevens.

OpenEmbassy wil dat nieuwkomers in Nederland zo snel, betekenisvol en gelijkwaardig mogelijk hun weg kunnen vinden in Nederland. Als stagiair(e) draag je bij aan deze missie door ervoor te zorgen dat initiatieven die nieuwkomers naar werk begeleiden dit zo goed mogelijk kunnen doen.

De hele vacature en sollicitatie link vind je hier.

LET OP: Deadline is 22 juli

 
Ben je nieuw in Nederland?

Heb je een vraag over je nieuwe leven in Nederland? Stel hem aan ons!