Gezocht!

Een fiets, een stage, een koffiemeeting met een professional…

…we krijgen vaak verzoeken van nieuwkomers om hen te koppelen aan datgene wat ze nodig hebben om hun draai te vinden in Nederland.  Wil jij nu iets doen? Check hieronder de openstaande verzoeken!

Openstaande verzoeken

Juristen opgelet!

Werk jij als jurist in omgeving Amsterdam-Zuid, of woon je daar in de buurt? Sophia studeert rechtsgeleerdheid aan de VU en is op zoek naar iemand die het leuk vindt om met haar casussen uit te pluizen. Minimale beschikbaarheid: 4 uur per maand.
Meld je aan


ZZP'ers en boekhouders gezocht!

Veel nieuwkomers ambiëren een eigen onderneming, of hebben dat al, maar lopen vast in belasting bureaucratie. Lijkt het jou leuk om belastingszaken voor nieuwe ondernemers makkelijker te maken? En heb je af en toe tijd over om bijvoorbeeld belastingvragen te beantwoorden?
Meld je aan


Experts woningbouw corporaties gezocht!

Weet jij de weg in het labyrint van wachtlijsten, kijkdagen, wisselen en vinden van een huis binnen woningbouw corporaties? Nieuwkomers kijken graag met jou naar de mogelijkheden voor een nieuw thuis!
Meld je aanActiebrief

Via onze actiebrief blijf je op de hoogte van openstaande verzoeken. Geen spam, maar wel af en toe vragen of verzoeken waar jij misschien een antwoord op hebt.
Schrijf je in