Samen met onze OpenEmbassy-gemeenschap (met jou?) hebben we in de pilotfase van afgelopen 1,5 jaar laten zien dat OpenEmbassy het voor nieuwkomers iets makkelijker maakt om zich thuis te voelen in Nederland. Veel mensen -zoals jij- hebben hieraan bijdragen. ❤

“Hoe maak je spruitjes klaar (en is dat lekker)?” “Ik wil graag werken, hoe pak ik dat aan?” We hopen dat straks elke nieuwkomer in Nederland dit soort vragen kan stellen aan ons. OpenEmbassy is als een goede buur die nieuwkomers uitnodigt voor een kop koffie aan de keukentafel. Maar dan online! En daarom bouwen we nu aan de groei van OpenEmbassy. Hoe we dat precies willen aanpakken vertel ik je graag via dit vlog – mijn eerste ooit!

 

Wil je ons ook meehelpen groeien? Dat kan! We zijn op zoek naar influencers. Dus heb je 10 trouwe Facebookvrienden of meer 100.000 volgers op je Instagram? We hebben regelmatig tips en nieuws die we via sociale media willen delen zodat zoveel mogelijk mensen ons weten te vinden. Help je mee? Stuur Liselot een mailtje (liselot@openembassy.nl) en we houden je op de hoogte!

 Naar al het nieuws