Mohammed Badran

Nieuw bij OpenEmbassy: Mohammed Badran

Mohammed is onze nieuwe social designer & adviseur!

Mohammed Badran studeerde antropologie in Amsterdam en werkte daarnaast als onderzoeker en adviseur met zijn eigen bedrijf MB Capacity Development. Ook richtte hij Syrian Volunteers in The Netherlands mede op, en organiseerde hij G100 New Voices for Europe, een initiatief om de belangen van nieuwkomers in Europa steviger te behartigen. Zijn kennis op het gebied van inclusie, integratie, migratie en sociale verbinding haalde hij dus zowel uit de praktijk, als uit zijn wetenschappelijke werk. Hij is daarnaast een ervaren trainer en host. Tenslotte is hij mede-oprichter van de CAS Helpdesk, voor ondersteuning van nieuwkomers in coronatijd.
We zijn blij en trots dat we zijn ervaring, kennis en creativiteit aan ons team kunnen toevoegen. We kennen elkaar al langer en werkten samen onder meer aan de Gelderse Maaksessies en het Leertraject voor klantmanager dat we voor Divosa ontwikkelden. We zien ernaar uit om voort te bouwen op die goede ervaringen.

Mohammed's kennis op het gebied van inclusie, integratie, migratie en sociale verbinding haalde hij zowel uit de praktijk, als uit zijn wetenschappelijke werk
Ben je nieuw in Nederland?

Heb je een vraag over je nieuwe leven in Nederland? Stel hem aan ons!