Nieuw bij OpenEmbassy: deze vijf toppers!

Sinds september versterken vijf toppers ons team. Wij zijn heel blij en trots dat zij ons team komen versterken en kijken ernaar uit om de komende tijd met hen te mogen samenwerken. Hieronder een korte kennismaking met deze vijf:

Abdulwadoud Faraj
Abdulwadoud gaat volgend jaar Antropologie studeren aan de VU. Op dit moment bouwt hij werk- en onderzoekservaring op bij OpenEmbassy – als reviewer in de online helpdesk en als vrijwilliger bij A-Team. Abdul is een proactieve collega met goede ideeën en een groot hart voor mensen. Als professional springt hij eruit als onderzoeker, met een hoge dosis aan doorzettingsvermogen en zorgvuldigheid.

Marte Kamsteeg
Marte studeert International Development Management aan de Hogeschool Van Hall Larenstein. Komende maanden gaat ze ons ondersteunen bij de pilot in Rotterdam en een onderzoek doen naar dakloosheid onder nieuwkomers. Marte heeft een minor in Arabische taal en cultuur afgerond, daarna is ze in Jordanië geweest en heeft ze vrijwilligerswerk gedaan onder andere in kamp Moria. Marte heeft een sterke analytische en onderzoekende geest die ook kan switchen naar praktische vraagstukken.  

Lula Jabr Mahmud
Lula studeert sociologie aan de Erasmus Universiteit. De komende maanden gaat ze aan de slag voor het project TOMaatjes om Eritrese kinderen en jongeren te matchen aan een thuisonderwijsmaatje. Lula is een netwerker met sterke sociale sensoren en met veel betrokkenheid bij de Eritrese gemeenschap. Zij combineert haar intelligentie en street-wisdom om met veel verschillende partijen te kunnen communiceren. 

Mariëm Lahit
Mariëm is al als vrijwilliger betrokken bij OpenEmbassy. Als ambtenaar heeft zij veel kennis opgedaan over integratie van nieuwkomers en over de hobbels die zij ondervinden in Nederland. Mariëm zal de komende maanden stage lopen als matcher in het project TOMaatjes waarin jonge nieuwkomers gekoppeld worden aan een thuisonderwijsmaatje. Zij maakt zich hard voor mensen die minder mondig zijn dan zij en doet dit met passie en betrokkenheid.  

Bobby Dekker
Bobby volgt de master Practice Held in Common aan ArtEZ. En ze loopt sinds september met ons mee, in wat in haar studie zo mooi een emersive learning experience heet. Ze is ontwerper van beroep maar bovenal mens met een grote nieuwsgierigheid naar de vraag hoe haar creatieve achtergrond van betekenis kan zijn in maatschappelijke vraagstukken. Bobby zal vanuit haar ontwerpende blik creatieve oplossingen ontwikkelen voor onze communities en projecten.

 
Ben je nieuw in Nederland?

Heb je een vraag over je nieuwe leven in Nederland? Stel hem aan ons!