Charbel Doumani & Lisa de Keijzer

Nieuw bij OpenEmbassy: Charbel Doumani & Lisa de Keijzer!

Charbel en Lisa gaan zes maanden stage lopen bij ons Platform Nieuwkomers & Werk.

Charbel heeft met zijn Business IT diploma, Bachelor in Filosofie en Theologie en Master in Business Administration misschien wel de meest uiteenlopende educatie achtergrond binnen OpenEmbassy. Daarbij is hij ervaringsdeskundige op het gebied van een nieuw leven starten in Nederland en heeft hij een sterke connectie met de doelgroep waar het Platform zich op richt. 

Lisa specialiseerde zich binnen haar Master Algemene Sociale Wetenschappen in culturele diversiteit en integratie. Ook deed ze eerder als stagiaire bij het Verwey-Jonker Instituut onderzoek naar cultureel diverse werkvloeren en in- en uitsluitingsmechanismen en kijkt ze er naar uit deze kennis verder uit te diepen en vooral ook in de praktijk toe te passen.

Binnen het Platform zullen Charbel & Lisa verschillende verantwoordelijkheden op zich nemen, variërend van onderzoeksprojecten, het organiseren van evenementen en het verzamelen van waardevolle inzichten. We kijken er naar uit om in de komende zes maanden met dit krachtige duo aan de slag te gaan, van hun kennis en ervaringen te leren en het Platform verder uit te bouwen. 
Ben je nieuw in Nederland?

Heb je een vraag over je nieuwe leven in Nederland? Stel hem aan ons!